Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024
Επικαιρότητα 27 Απριλίου 2024

Λ. Αυγενάκης: Κανένα συμφέρον δεν θα σταθεί εμπόδιο στους ελέγχους που κάνουμε στην αγορά

Λ. Αυγενάκης: Κανένα συμφέρον δεν θα σταθεί εμπόδιο στους ελέγχους που κάνουμε στην αγορά Λ. Αυγενάκης: Κανένα συμφέρον δεν θα σταθεί εμπόδιο στους ελέγχους που κάνουμε στην αγορά Λ. Αυγενάκης: Κανένα συμφέρον δεν θα σταθεί εμπόδιο στους ελέγχους που κάνουμε στην αγορά
Rate this item
(0 votes)

20231108-NEWSROOM-AVGENAKIS-APOSPASMA45

«Οι έκτακτοι έλεγχοι των μικτών κλιμακίων που ξεκίνησαν από τις 18 Ιανουαρίου, έχουν αποδώσει καρπούς. Μέχρι πρόσφατα οι έλεγχοι έγιναν στα γαλακτοκομικά, οπωροκηπευτικά, ελαιόλαδο, μέλι και σε ΠΟΠ προϊόντα. Το τελευταίο διάστημα γίνονται και σε κρέας και αυγά» τόνισε σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης.

«Απομένουν λίγες ημέρες μέχρι την μεγάλη μέρα της χριστιανοσύνης, την Ανάσταση. Θέλω να απευθύνω ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: Κανένας παραγωγός, επαγγελματίας ή μεταποιητής που τηρεί το νόμο και τους κανόνες, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Παράλληλα, όμως, θέλω άπαντες να γνωρίζουν ότι κανένα συμφέρον δεν θα σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια που κάνουμε για την προστασία των ελληνικών προϊόντων. Στόχος μας είναι να μπει τάξη στην αγορά και να προστατεύσουμε τους παραγωγούς, τους καταναλωτές και τους έντιμους μεταποιητές. Το κάνουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με απόλυτη συνέπεια» υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης.

www.ertnews.gr

Read 17 times

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

Connect With Us