Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024
Επικαιρότητα 01 Απριλίου 2024

Δήμαρχος Τρίπολης – Κ. Τζιούμης: “Η Τρίπολη πρέπει να προετοιμαστεί για να υποδεχθεί όπως πρέπει τους εργαζόμενους των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών”

Δήμαρχος Τρίπολης – Κ. Τζιούμης: “Η Τρίπολη πρέπει να προετοιμαστεί για να υποδεχθεί όπως πρέπει τους εργαζόμενους των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών” Δήμαρχος Τρίπολης – Κ. Τζιούμης: “Η Τρίπολη πρέπει να προετοιμαστεί για να υποδεχθεί όπως πρέπει τους εργαζόμενους των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών” Δήμαρχος Τρίπολης – Κ. Τζιούμης: “Η Τρίπολη πρέπει να προετοιμαστεί για να υποδεχθεί όπως πρέπει τους εργαζόμενους των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών”
Rate this item
(0 votes)

Τρίπολη

“ Η αρχιτεκτονική μελέτη – πρόταση της Τεχνικής Υπηρεσίας, για την ανάπλαση της Πλατείας Κολοκοτρώνη, έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο για συζήτηση και λήψη απόφασης. Θα ακολουθήσει διαβούλευση και αμέσως μετά, αναζήτηση χρηματοδότησης, μέσω χρηματοδοτικού εργαλείου. Η πρόταση της Τεχνικής Υπηρεσίας, επιδέχεται τροποποίηση“. Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος της Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, μιλώντας στον επίσημο λογαριασμό του, ... Περισσότερα

www.ertnews.gr

Read 38 times

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

Connect With Us