Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

‘Άγρια αγκινάρα Μικρομάνης: Ένας γευστικός θησαυρός “λαβωμένος” από τα δικά του αγκάθια

‘Άγρια αγκινάρα Μικρομάνης: Ένας γευστικός θησαυρός “λαβωμένος” από τα δικά του αγκάθια ‘Άγρια αγκινάρα Μικρομάνης: Ένας γευστικός θησαυρός “λαβωμένος” από τα δικά του αγκάθια ‘Άγρια αγκινάρα Μικρομάνης: Ένας γευστικός θησαυρός “λαβωμένος” από τα δικά του αγκάθια
Rate this item
(0 votes)

Στιγμιότυπο 2024-05-08, 1.49.10 μμ

Η Μεσσηνία είναι γνωστή κυρίως για το ελαιόλαδο και τα σύκα της. Δίπλα στην Καλαμάτα όμως, στη Μικρομάνη, οι παραγωγοί εδώ και εκατό χρόνια, ασχολούνται κυρίως με την καλλιέργεια της άγριας αγκινάρας, μιας ιδιαίτερης αγκινάρας γεμάτης αγκάθια τόσο μυτερά που απαιτούν μεγάλη προσοχή. Η παραγωγή συρρικνώνεται όλο και περισσότερο, η τιμή μένει χαμηλά και έτσι η καλλιέργεια της γίνεται ασύμφορη, καθώς λόγω των ... Περισσότερα

www.ertnews.gr

Read 21 times

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

Connect With Us