Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
Σχέσεις 24 Σεπτεμβρίου 2018

Τι περιμένει από εσένα στο πρώτο ραντεβού

Τι περιμένει από εσένα στο πρώτο ραντεβού Τι περιμένει από εσένα στο πρώτο ραντεβού
Rate this item
(0 votes)

Σου αρέσει πολύ αυτός ο τύπος. Μα πολύ όμως. Και απόψε θα βγείτε.

Και σε έχει φάει η αγωνία. Τι να φορέσεις, τι να του πεις, τι να μην του πεις. Τα έχεις αναλύσει όλα σε μαραθώνια τηλεφωνήματα με την κολλητή σου.

Και κάπου εκεί προκύπτει και το μέγα ερώτημα: Και εάν θελήσει σεξ; Τι κάνω;

Δεν ξέρω τι σου είπε η κολλητή σου. Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου. Ας υποθέσουμε ότι για να προβληματίζεσαι είσαι μάλλον σχετικά άπειρη στις σχέσεις, και τις συναισθηματικές και τις ερωτικές.

Θα σου πω όμως το εξής: Σημασία δεν έχει τι θέλει αυτός ή τι περιμένει από σένα. Σημασία έχει να ξέρεις τι θέλεις εσύ.

Θέλεις να κάνεις σεξ από το πρώτο ραντεβού; Δεν έχεις ταμπού; Κάντο, ξέροντας ότι παίρνεις ένα ρίσκο. Να μην υπάρξει δεύτερο και να μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που το έκανες. Να ήταν αυτός ακριβώς ο στόχος του και τίποτα παρακάτω. Να πήρε αυτό που ζητούσε και τώρα να το αναζητήσει αλλού, σε μια άλλη κοπέλα.

Θέλεις να πάρεις το ρίσκο; Όχι πως μια νέα γνωριμία δεν είναι από μόνη της ένα ρίσκο αλλά να, άλλο είναι να βγεις για καφέ και να τα πείτε, άλλο να πάτε παρέα σε ένα πάρτυ και να πιείτε ένα ποτό και άλλο να βρεθείτε στο κρεβάτι.

Η ιστορία πάντως έχει αποδείξει ότι εμείς οι γυναίκες όσο απελευθερωμένες κι αν είμαστε, και καλά κάνουμε, είμαστε σαφώς και πιο συναισθηματικές από τα αγόρια. Λειτουργούμε βάσει συναισθήματος. Ας θυμάσαι αυτό πριν προχωρήσεις.

Read 124 times

Διαβάστε Ακόμα