Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ | ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ | ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ | ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ | ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ | ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ | ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ
Rate this item
(0 votes)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ | ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ | ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

Ο Γιώργος Οικονόμου επιστρέφει στη Μαύρη Τρύπα στα Λαδάδικα.
Λίγο πριν κυκλοφορήσει ο τέταρτος προσωπικός του δίσκος «Παράλληλο Σύμπαν», σε συνεργασία με την Final Touch, ανεβαίνει στη σκηνή της Μαύρης Τρύπας για να παρουσιάσει τραγούδια από τη δισκογραφία του. Με νέα μπάντα και νέο ήχο εμφανίζεται ζωντανά για μια βραδιά γεμάτη από τα τραγούδια του και επιλεγμένες διασκευές.
Μαζί του επί σκηνής οι Αλέξανδρος Αρχοντής (τύμπανα), Θοδωρής Αραμπατζής (μπάσο), Κώστας Ευαγγέλου (ηλ. κιθάρα – φωνητικά) και Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα).
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30. Έναρξη 22.00. Είσοδος 3 ευρώ.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το single «Ένα τραγούδι για σένα»
https://www.youtube.com/watch?v=z-x4ZWBrthw

Event: https://www.facebook.com/events/369383933471487
Site: www.giorgosoikonomou.gr
Facebook: www.facebook.com/giorgosoikonomougr
Youtube: www.youtube.com/giorgosoikonomou

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Οικονόμου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός και αριστούχος απόφοιτος του Α.Π.Θ. Σπούδασε μουσική στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης (1984-1992). Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός στον Rock Radio 104.7 με καθημερινή δίωρη εκπομπή (2012-2014). Έχει γράψει τη μουσική για το ντοκιμαντέρ «Αφανείς Ήρωες» (14ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης).

Δισκογραφία
1. Φιγούρα στο δρόμο (2010)
2. Μες στη σιωπή μου (2012)
3. Είμαι η σκιά μου (2014)
4. Παράλληλο Σύμπαν (2018)

Θεατρικές - Μουσικές Παραστάσεις
1. Ο χρόνος τελειώνει (2013)
2. Σειρήνες (2015)

Συγγραφή
1. Χωρίς Πάγο (Αστυνομικό Μυθιστόρημα, Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ, 2018 – υπό έκδοση)

 

Read 180 times

Leave a comment

Το thessaloniki-dayandnight.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Διαβάστε Ακόμα

News Letter

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

Tel: 6942569789

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

 

Connect With Us


Popular News