Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Κέρκυρα: Δήλωση Μητροπολίτη για Στ. Κασσελάκη – “Ο Μητροπολίτης Κερκύρας σέβεται και τιμά οποιοδήποτε θεσμικό πρόσωπο, ανεξαρτήτως απόψεων και επιλογών”

Κέρκυρα: Δήλωση Μητροπολίτη για Στ. Κασσελάκη – “Ο Μητροπολίτης Κερκύρας σέβεται και τιμά οποιοδήποτε θεσμικό πρόσωπο, ανεξαρτήτως απόψεων και επιλογών” Κέρκυρα: Δήλωση Μητροπολίτη για Στ. Κασσελάκη – “Ο Μητροπολίτης Κερκύρας σέβεται και τιμά οποιοδήποτε θεσμικό πρόσωπο, ανεξαρτήτως απόψεων και επιλογών” Κέρκυρα: Δήλωση Μητροπολίτη για Στ. Κασσελάκη – “Ο Μητροπολίτης Κερκύρας σέβεται και τιμά οποιοδήποτε θεσμικό πρόσωπο, ανεξαρτήτως απόψεων και επιλογών”
Rate this item
(0 votes)

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ανακοίνωση σχετικά με την παρουσία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στ. Κασσελάκη στην Κέρκυρα κατά τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδος και του Πάσχα εξέδωσε ο μητροπολίτης Κερκύρας Νεκτάριος από το Άγιο Όρος όπου βρίσκεται. Ο Μητροπολίτης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, “προέβη στη γραπτή αυτή δήλωση επειδή συνεχώς ερωτάται σχετικά από δημοσιογράφους και ΜΜΕ». Συγκεκριμένα ο ... Περισσότερα

www.ertnews.gr

Read 28 times

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

Connect With Us